Равносметката е:
12 предварителни и последователни излъчвания по Българската национална телевизия в предаванията „Здравето отблизо” и „Зелената линейка” По данни на Асоциацията на денталните дилъри в България “клипчетата са гледани от общо над 1 000 000 зрители”. Всяко едно с продължителност около 2-3 минути, представящи номинираните дентални практики. И финално предаване, в което гости на живо бяха д-р Радослав Таков, носител на голямата награда „Мениджър на дентална практика” 2015, д-р Венета Павлова, председател на АДМБ и г-н Васил Попов, председател на АДДБ.
4 радиопредавания по „Дарик” радио в следобедния блок – „Тази година стартира шестото издание на конкурса за най-добра дентална практика – „Мениджър на дентална практика”, „Предстои шестото издание на конкурса за най-добра дентална практика”, „Конкурсът „Мениджър на дентална практика” ще се превърне в празник за съсловието”, и финално – „Завърши шестото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика”.
Електронното издание на авторитетното сп. „Мениджър” посвети две последователни публикации на събитието. Очакваме публикация и в хартиения вариант на изданието.
Медиите в Пловдив отбелязаха: „Три дентални практики от Пловдив с престижни отличия”, съобщи zdrave-plovdiv.com.
marica.bg – „Пловдивска сто­матоложка грабна зъболекарски Оскар”. pressplovdiv.com и tem­ponews.net написаха: „Пловдивски стоматолози с престижни награди от националния конкурс „Мениджър на дентална практика“.
В отразяването се включи и БНР – радио Пловдив – интервю с д-р Радостина Щерева.
Читателите на mixnews.bg прочетоха: „Пловдивски зъболекари обраха наградите на престижен конкурс”.
За всички плевенски медии наградата на д-р Таков и д-р Банчев бе водеща новина – вестник „Посредник” веднага обяви: „Нова победа с адрес „Телиш” – epapersbuzz.com/posrednik/. „Зъболекарите на Телиш са победители в националния конкурс „Мениджър на дентална практика” – бе заглавието на „БГ север” – bgsever.info.
И infopleven.com акцентира „Стоматолози от Телиш грабнаха голямата награда на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика”.
В електронния си сайт и в печатното си издание в. „Утро”, Русе, информира читателите си: „Д-р Деян Славов с националния приз „Мениджър на дентален кабинет“.
РусеИнфо – ruseinfo.net – съобщи: „Д-р Деян Славов от Русе сред победителите в националния конкурс „Мениджър на дентална практика”.
„Най-добрите стоматолози работят в с. Телиш” – бе изводът на economynews.bg. Този материал бе изцяло публикуван от e-novinar.com, news.ournet.bg и novini.dir.bg.
За в. “Карнобатски глас” новината бе, че “Карнобатски стоматолог е сред победителите в национален конкурс” – публикация за д-р Васил Монев.
По атрактивност на заглавията на първите две места са вестник „Български фермер” – „От кокошките на с. Телиш до голямата награда за двама зъболекари” и вестник „Трета възраст” – Рубрика „Здравеопазването на село” – „История с кокошки, южнокорейци и зъболекари”. И в двете публикации се цитира разказа на Сергей Пенов, издател на в.”Стоматологичен свят”, за „предисторията на наградата, която звучи по американски…”
Вестник “Доктор”, излизащ само като печатно издание, публикува интервю с д-р Радослав Таков, озаглавено “И корейци си лекуват зъбите в с. Телиш”.
Този преглед на публикациите обхваща кратък период от 10 дни. Публикациите, споделянията и харесванията във фейсбук трудно могат да бъдат изброени.

Comments

Post a comment

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013 Асоциация на денталните мениджъри в България. All rights reserved. Със съдействието на Tralalink Webdesign.