Голямата награда грабнаха д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев, Дентален кабинет „РТВ Dental”, с. Телиш

Церемонията по награждаването се състоя на 2 октомври т.г. в ресторант-панорама «Скай Плаза», НДК, София, в присъствието на над 200 представители на денталния бранш, народни представители, сред които зам.-председателят на парламента г-н Иван Иванов, представители на изпълнителната власт, гости, журналисти и др.

За доброто настроение се грижеше неповторимата Тони Димитрова.

Водещи на церемонията бяха Мария Андонова от Българската национална телевизия и Емил Кирилов, познат като „гласа“ на Нова телевизия.

Голямата награда «Мениджър на дентална практика» 2015 и статуетката «Феникс» стана притежание на д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев, Дентален кабинет „РТВ Dental”, с. Телиш.

С първа награда в категория «Мениджър на дентална клиника» бе отличена Рада Кортезова, управител на Ортодонтска клиника „Валор”, София.

Д-р Деян Славов, Дентални кабинети „Д-р Деян Славов“, Русе, получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет”.

В категория „Зъботехника” носителят  на голямата награда „Мениджър на зъботехническа лаборатория“ стана Бисер Димитров, управител на СМТЛ “Арт Дентал България”.

Бяха отличени още дентални клиники и кабинети от цялата страна.

В мотивите си за голямата награда, връчена на д-р Таков и д-р Банчев, с. Телиш, журито изтъкна предприемчивостта и смелостта им да направят сериозни инвестиции в този регион на страната, в полза на местното население. Извършен е ремонт, обновяване, постигане на съвременен интериор на съществуващата база. Закупено е модерно дентално оборудване, ортопантомограф и др. „Очертана е реалната границата между държавното здравеопазване и частното. И е премината” – подчертава още в мотивите си журито.

И изразява увереност, че повече зъболекари ще последват примера на д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев.

Организатори на конкурса „Мениджър на дентална практика” са Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), Асоциацията на денталните дилъри в България (АДДБ) и в. „Стоматологичен свят”.

Comments

Post a comment

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013 Асоциация на денталните мениджъри в България. All rights reserved. Със съдействието на Tralalink Webdesign.