Регламент на конкурса „Дентален мениджър на годината - Адмира“ 2018

 • Номинацията за участие е направена след предварително проучване – от колега, организация. Придружена е с покана.
 • Приема се и самостоятелно кандидатстване. Участието се одобрява от журито на конкурса.
 • Участието се удостоверява след попълване на анкета и посещение на практиката, придружено със събеседване.
 • Победителите се избират по точкова система и определени критерии.
 • Участниците се състезават за четири основни награди – „Дентален мениджър на годината“, „Дентален мениджър на клиника“, „Дентален мениджър на кабинет“, „Ключ към успеха“.

 

Ползи от участието в конкурса

 • Участниците получават награди, които са специфични, индивидуални награди, в зависимост от отличителните характеристиките на практиките и личностите, силните им страни, конкурентно предимство. Те са оценка за растежа на практиката, състоянието й и са в пряка връзка с елементите на съвременния дентален мениджмънт и неговата терминология.
 • Участниците получават рекламен пакет, който включва:
 1. Представяне на участника по Българската национална телевизия: предаването „Здравето отблизо“ с видеоклип, заснет в практиката му, времетраене – 1 минута и 30 секунди.
 2. Комплект от професионални фотографии – на дигитален носител – с моменти от церемонията, включващи и неговото участие.
 3. Предварително гостуване в Българската национална телевизия и в Дарик радио на миналогодишни участници
 4. Специално гостуване на носителя на голямата награда в Българската национална телевизия.
 5. Популяризиране на видеоклипа на участника чрез фейсбук, в онлайн изданието на „Стоматологичен свят“, сайта на АДМБ, сайта на „Стоматологичен свят“.
 6. Представяне в печатното издание на „Стоматологичен свят“ – по данни от анкетата и изпратен от участника снимков материал.
 7. Представяне в извънредното онлайн издание на „Стоматологичен свят“ – по данни от анкетата и изпратен от участника снимков материал.
 8. Два печатни броя на „Стоматологичен свят“ – един с представянето преди конкурса, втори – с отразяване на церемонията по награждаването и неговото участие.
 9. Участникът получава писмени мотиви за индивидуалната награда, изтъкващи конкурентното му и специфично предимство.
 10.  Организаторите подготвят и изпращат общи и индивидуални прессъобщения за церемонията – изтъкващи отличителните характеристики и специфичната награда на участника – до местните медии, общински власти, до медиите в страната.
 11.  Участникът получава на дигитален носител всички видео и онлайн излъчвания/публикации и може да ги използва както прецени за свои цели.
 12.  Участникът получава 1 брой от сборника „Безценни съвети за управлението на вашата дентална практика“ – II част.

Такса участие: 850 лв. с ДДС

 

 

Comments

Post a comment

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013 Асоциация на денталните мениджъри в България. All rights reserved. Със съдействието на Tralalink Webdesign.