ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

На 12 април 2014 г. в Старозагорски минерални бани, хотел „Армира”, Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) организира IV национална конференция под наслов „От оцеляване към растеж”.
През първата част сутринта по въпросите на „PR в денталната практика” ще говори Максим Бехар, президент на M3 Communications Group, Inc., България.
Втората част следобед е отделена за финансовия консултант Пламен Кънчев (Тогедър България), Ивайло Галов и Нели Караджова.
„Правилно управление на личните и фирмените финанси, и тяхното разграничаване” и „Изграждане на печеливши екипи” са темите, по които ще говори Пламен Кънчев.
Ивайло Галов и Нели Караджова ще се спрат на „Съвременната дентална практика в интернет”.
Форумът ще приключи с дискусия по представените теми.
Лекциите на финансовия консултант от Тогедър България ще бъдат разделени на 2 части по 45 минути. В първата част ще има изложение на основните принципи и правила, както и конкретни приложения и практики за извършване на тези стъпки в посока на денталния мениджмънт. Във втората част ще могат да бъдат задавани конкретни въпроси от присъстващите, за да се дават отговори и да се разрешават казуси или доизясняват възникнали неясноти.
Участниците получават безплатно книгата
„Най-богатият човек във Вавилон”
Такса участие:
При плащане до 1 април     100 лв.
След 1 април     120 лв.
За членове на АДМБ     80 лв.
За студенти    безплатно
Цена за единична стая     69 лв.
Цена за двойна стая     92 лв.
Горепосочените цени  включват нощувка, закуска на блок маса, ползването на 25-метров басейн с топла минерална вода и вградено джакузи, термозона – финландска и инфраред сауни, парна баня, зона релакс, фитнес център, безжичен интернет в хотелския комплекс, частен паркинг.

Преди да преведете сумата, потвърдете участието си на:
д-р Нелия Михайлова: 0888 920 456, е-mail: admbul@gmail.com
Банкова сметка в лева: IBAN: BG10 CRBA 9898 1230 0131 30,
BIC: CRBA BGSF, Банка: АЛФА БАНКА-КЛОН БЪЛГАРИЯ

Лектори

I_2Максим Бехар управлява M3 Communi­cations Group, Inc., една от най-влиятелните PR компании в България, а от януари 2012 г. е и председател на офиса на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.
Пълноправен член е на IPRA и PRSA, двете най-влиятелни професионални PR международни организации. През 2010 г. е избран за ковчежник и член на Изпълнителния съвет на най-влиятелната PR асоциация в света ICCO. Има два мандата като председател, а сега е зам.-председател на Българския форум на бизнес лидерите. Бил е и председател на Българската асоциация на PR агенциите (2009–2011 г.). Член е на Борда на престижния Форум за комуникации в Давос, Швейцария.
През 2011 г. неговата компания M3 Communications Group, Inc. направи изумителен хеттрик, досега безпрецедентен в България:  „Агенция на годината” от Bright Awards 2011, „Най-добра PR агенция в Източна Европа” според The Holmes Report и „Най-добра PR агенция в Европа” от Stevie Awards.
През 2012 г. Максим Бехар бе обявен за „Мениджър на годината” в онлайн гласуване, проведено от телевизионния канал bTV и списание „Мениджър” в България.
Максим Бехар е завършил с отличие Международни икономически отношения в Икономическия университет в Прага. Завършил е пълна корпоративна програма по японски стил на управление в център Йокохама Kenshu, Япония. През август 2011 завършва специален курс Thought Patterns for High Performance 3.0. при основателя и президента на The Pacific Institute в Сиатъл Лу Тайс.

I_3„Правилно управление на личните и фирмените финанси, и тяхното разграничаване”
Лектор: Пламен Кънчев,
финансов консултант от Тогедър България
Правилното управление на финансите може да увеличи ефективността от нашата работа със стотици проценти. Ще ви запознаем как да извлечете максимума от фирмените и личните финанси. Също така ще ви запознаем с конкретни начини – как можете да разграничавате двата вида финанси, за да разполагате винаги с достатъчен капитал за реинвестиции и обновление на бизнеса, без това да пречи на стандарта ви на живот.
„Изграждане на печеливши екипи”
Как да изградим и задържим невероятен екип чрез използване на успешните практики от световния мениджмънт. Ще ви запознаем с конкретни инструменти за задържане и мотивиране на вашите кадри, за да разполагате с истински мотивиран екип, който е готов да спомага за развитието на бранда в дългосрочен план, за да не се налага да изграждате нови кадри на всеки няколко години.

I_1„Съвременната дентална практика
в интернет”
Лектори: Ивайло Галов и Нели Караджова
• Защо ни е нужен уебсайт?
• Какъв сайт ни е нужен?
• Какво да правим с него?
• Колко струва?

Comments

Post a comment

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Copyright © 2013 Асоциация на денталните мениджъри в България. All rights reserved. Със съдействието на Tralalink Webdesign.