Асоциацията на денталните мениджъри в България стартира 2018 г. с амбициозна програма


На 19 януари 2018 г. в парк-хотел „Москва”, София, се проведе редовно заседание на Управителния съвет на Асоциацията на денталните мениджъри в България.
Бе обсъден конкурсът „Дентален мениджър на годината – „Адмира„ 2017 г.”, както и предстоящите задачи на организацията през 2018 г. Сред тях, разбира се, е и провеждането на деветото издание на престижната надпревара.
Решено бе редовната конференция на АДМБ да се проведе отново в Стара Загора – на 14-15 април т.г. Темата на форума ще бъде обявена допълнително.
Като лектор на Научния конгрес на БЗС в Бургас от страна на АДМБ ще участва Dr. Hassan Maghaireh с презентация на тема: „Ефективно управление на специализирана дентална практика. Как да мотивираме пациентите по-добре за лечение с имплантати”.


На заседанието бе прочетено официално благодарствено писмо от фондация „Интелектуални проекти” до АДМБ, в отговор на дарението от 4000 лв., което асоциацията направи за реставрацията на Преображенския манастир. В писмото се казва:
„Уважаеми дами и господа,
Позволете ми в качеството си на Председател на УС на фондация „Интелектуални проекти” и от името на нейния екип да изкажа искрената си благодарност към Вас за финансовата подкрепа, която оказвате за реставрация на църквата „Преображение Господне” в Преображенския манастир.
През 2018 г. фондацията ще продължи да работи приоритетно по Програмата за цялостна реставрация на църквата. В момента, в който започнем реставрацията, ние ще Ви уведомим за това как протича нашата работа.
„Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено, е това, което правим за другите.
За достойнството и морала Ви благодарим от сърце.
Желая на всички Вас здрава, успешна и благодатна 2018 г.
С уважение Антоан Николов, председател на УС”
На заседанието бяха приети и нови членове на АДМБ.

Докато дамите от УС на Асоциацията на денталните мениджъри в България заседаваха, техните съпрузи д-р Валентин Павлов, Иван Палийски и д-р Валентин Дуков се грижеха за малката Иванел – наскоро родената дъщеричка
на д-р Диана Бушкалова и Иван. Д-р Радослав Таков се бе присъединил в подкрепа на трудната задача.