Д-р Радослав Таков и д-р Станимир Банчев – с нов, успешен полет: ПТБ Медицински център – Люлин

ПТБ Медицински център

През 2015 г. видяхме до новия дентален център на д-р Таков и д-р Банчев в с. Телиш – ПТБ дентал – приземен един самолет Миг. Помислихме си, че ще го стегнат, лъснат, с цел – авиационна връзка с пациенти от цял свят -до Телиш.

Те обаче избраха да инвестират в денталния си център – развиха го още, модернизираха го. Или, както сподели кметът на селото, г-жа Нели Дакова: „За нас беше щастие, че тази дентална практика се установи в с. Телиш. Здравната служба беше с един запустял втори етаж, в крайно тежко състояние. Друга такава инвестиция не само в Телиш, и в общината няма. Много хора, които не са от с. Телиш, и идват в денталния център, казват: „Все едно влизаме в космически кораб!“

И не с космически кораб, а на собствените си крила д-р Таков и д-р Банчев предприеха и друг полет – към София, ж.к. Люлин, до търговски комплекс „Лабиринт“. Там „кацна“ успешно ПТБ Медицински център – новото им творение.

„Кацането“ бе точно и прецизно – до „Лабиринт“, а не в „Лабиринт“- а… Със съвременно медицинско оборудване, възможност за всички видове лабораторни изследвания и екип от доказани специалисти – в различни области на медицината, както и стоматолози. И зад бензиностанция OMV – за презареждане…

В България рядко се наблюдава такъв летателен тим – да лети на земята, за да доставя здраве. И да издържа на всякакви течения и трусове.

Пожелаваме им да бъдат все така непоклатими и единни – заедно в полета!